Nu finns vi Lovetoys Stockholm även som Webbshop !

Välkommen till LOVETOYS f.d Martinshop Stockholm, vi har funnits i Stockholm sedan år 1979 under flertal olika namn: L Hagen Import , Golden Rose Video , och sedan år 1996 som Martinshop och nu  LOVETOYS Stockholm, kort sagt vi har varit med från början.

Nu byter vi namn till LOVETOYS Stockholm vi känner att det är dax att gå vidare med vårt koncept ,våra ambitioner är att höja service,kvaliten ytterligare en nivå ,samnt att erbjuda våra bästsellers via nätet ,webbshop!
Butiken kommer att finns på samma adress som dom senaste 20 åren,
ÖSTGÖTAGATAN 75 116 64 Stockholm / Söderrmalm.  Vår fantastiska personal finns som vanligt där för att att hjälpa till med era önskemål och frågor .

Vi har hjälpt 100.000 tals överförtjusta kunder genom åren .
Vår ambition är att ni kunder alltid ska bli mer än nöjda . Med en gedigen och långvarig erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna och service i våran bransch. Vi jobbar konstant med förbättring av kvalité och att alltid vara först med de  senaste nyheterna .
Med ett stort kontaktnät i Europa så vet våra leverantörer att vi alltid vill ha nyheterna först .
Vi tycker att vi har en god uppfattning om kvinnors och mäns frågeställningar, värderingar och önskemål när det gäller sexualitet .

Intresset för sex/erotik och samlevnad tycks öka år från år –inte minst gäller detta den kvinnliga sexualiteten. Vi ser att tidningar , radio och tv kontinuerligt har programserier om erotik . Idag förknippar vi sunt sex med hälsa och livskvalitet. Det passar med framtidens kvinna eller man som unnar sig njutning och bra sex.

Välkommen vi har nått för alla även Webbshop !
LOVETOYS Stockholm
Fd Martinshop Stockholm 

Kontakta oss: info@lovetoys.nu

Zebson AB

Önskegången 24

13354 Tyresö